Fascination for forbedring af behandlingsadhæsion i teenagere

Fascination for forbedring af behandlingsadhæsion i teenagere

Patienter med vedvarende tilstande og indviklede lægemiddelregimer er i en specifikt høj fare for ikke. Og som tidligere u.S. Kosmetisk kirurggeneral C. Everett Koop, da de rådede ordiner, klienter og farmaceuter, “medicin fungerer ikke i klienter, der ikke tager dem.”Manglende overholdelse af en medicinrutine anerkendes i vid udstrækning som en førende grund1 til behandlingsfejl, store bivirkninger og endda dødsfald.

Som tilgængelige og afhængige af fagfolk, er det fortrinsvis placeret i kvarter. Apoteker kan opnå dette ved at hjælpe deres klienter med at bruge deres medicin. Her er hvordan. Nye terapier starter med fantastisk garanti for patienter, men når en leverandør eller apotek ikke forbereder en patient til alle potentielle resultater, kan hun eller han stoppe med at tage stoffet.

Hvis han eller hun føler sig endnu værre, kunne patienten ophøre med behandlingen med at undgå negative effekter. Hvis patienten ikke oplever nogen ændring overhovedet, kan han eller hun konkludere, at stoffet ikke fungerer. Til splinternye behandlinger kan ordinerende normalt bruge mindre end et minut på at fortælle deres klienter, hvordan et lægemiddel fungerer, og hvordan de skal forudse at føle sig, og patienten har ofte brug for at indlede flere detaljer ved at spørge bekymringer.

Brusen om, hvordan man forbedrer patientens adhæsion?

Jo flere tid farmaceuter tilbringer med en klient for at diskutere hans/hendes tilstand, hvordan lægemidlet fungerer, og hvorfor det er vigtigt at tage medicinen regelmæssigt, desto højere er muligheden for, at klienten forbliver vedhæftende behandling. Klienter med vedvarende forhold er mere tilbøjelige til at forblive klæbende, Receptpåfyldningstjenester når de føler sig sikret, at deres medicin har en gunstig indflydelse på deres generelle velvære.

Apotekere og apotekpersonale burde tage mindst et par minutter at tale og udvikle et forhold til enhver klient, der går gennem døren. Dette trin kan gøre en verden af ​​sondring i en patients liv. Apotekere burde spørge klienter, hvordan de har det, hvis en ny dosering fungerer bedre, eller hvis de oplever nye negative effekter, for eksempel.

Og i betragtning af at patienter kan have flere bekymringer, når de er på behandling end før de begynder terapi, er en regelmæssig, åben dialog vigtig for at udvikle tillid. Fremragende interaktion mellem receptpligtige og farmaceut er vigtig. Apotekere kan komme i kontakt med en recept og sige: “Vi har 30 delte patienter, der bruger min apotek.

Ikke kendte fakta om medicinsk adhæsion – Ryan White -programmet

Med udviklingen af ​​ansvarlige plejeorganisationer (ACOS) og udvikling af betalernes tilsyn, bliver denne form for model mere udbredt, når sundhedsvæsenet undersøger ved at forbedre klientresultaterne. Dette har faktisk en inkluderet fordel ved at give patienter den afgørende følelse af at tilhøre et team, der rutinemæssigt interagerer om deres pleje.

En effektiv og teambaseret arbejdsgangsfordel forgældende stofbutik og dets klienter. Apotekere kan engagere hele personalet rutinemæssigt ved at afholde personalemøder og gå over alles rolle i at tage sig af patienter. Udgivelse af CMS Star Quality Rating3 -scoringer på bagsiden af ​​apoteket kan engagere personalet og understrege værdien af ​​at håndtere en klients pleje.

Når alle fra front-end kontorist til apoteksteknikeren er deres funktion som en del af plejeteamet, forbedres klientengagement. Teammedlemmer er mere mest sandsynligt at stille ind på endnu afslappede kommentarer fra en klient som “Jeg er så træt af at tage den pille,” en idé om, at der kan være et problem.

Leave a Comment

Your email address will not be published.